maanantai 8. marraskuuta 2010

Taivastelua
eli jossain maan ja taivaan välilläPaljon olisi maailmassa taivasteltavaa,
mutta nyt jäin vain katsomaan taivaalle
sen suuremmin syntyjä syviä pohtimatta.

3 kommenttia:

 1. Upeat kuvat ja ihan uskomattomia värejä! Ihanko saman illan aikana oli näin monenlaista?
  Ja tosiaan, joskus tekee oikein hyvää vaan tyhjätä pää ja katsoa eikä miettiä ollenkaan!

  VastaaPoista
 2. Kauniit taivaat!

  Minua on joskus harmittanut kun on ollut hienot värit taivaalla eikä ole ollut kameraa mukana. Toisaalta välillä on hyvä vain katsella rauhassa ilman kuvaamista :)

  VastaaPoista
 3. Hei Hilja,
  Sunnuntailta ovat kuvat - eka ja vika matkalla palstalle kääntämään ja keskimmäinen matkalla kotiin.Taivaskuvien kanssa on vähän sama kuin niiden syksyn lehtien vaikkei haluaisi niitä kerran vuodessa kuvata niin ei sittenkään voi vastustaa kun niin kauniita.Meinasin ruveta filosofisoimaan mutta totesin että pää tosiaan on tyhjä - onnellinen olotila sanoisin kunhan ei pysyväksi tilaksi muutu.

  Hei Virkattu lintu,
  Kiitos - mulla oli kamera mukana kun menin palstalle kääntämään ja oli tarkoitus kuvata käännettyä maata ! Yhden kuvan otinkin palstalta ja taivas niin kummallisen epätodellinen että pakko sitäkin kuvata - on totta ettei kaikkea aina tarvitse kuvata, mutta kannan kyllä mielelläni kameraa mukana kun menen kävelylle - ei koskaan tiedä mitä näkee.Suurimman osan elämääni olen elännyt ilman kameraa, mutta lähteä Pekingiin ilman kameraa ihmetyttää kyllä vieläkin !

  VastaaPoista

 
web design company reviews