perjantai 19. marraskuuta 2010

Hetki ennen ... lunta


Palsta tuli käännettyä, mutta naapurin tarjoamat maa-artisokat jäivät nyt lumen alle ja lumikellot istuttamatta, vaikka hyvän ohjeenkin sain. Multaan sekoitetaan kissanhiekkaa ja myyrät löytävät muuta syötävää esim mustaherukkapensaan juuret.
No - ei kaikkea voi / pidä / ehdi harmitella - joka päivällehän voisi löytää uutta harmiteltavaa.

Harmitonta viikonloppua toivottaen !

2 kommenttia:

 1. Mä huomasin tänä aamuna miten ihanan hiljaista on kun on lunta. Lumi vaimentaa ja pehmentää äänet niin hyvin. Ei harmittanut ollenkaan niin paljon vaikka töihin olinkin menossa kun oli hiljaista ja kaunista kun on lunta maassa.

  Niin ja asiasta viidenteen: klikkasin taikalampun alla-sivulla sitä sun keramiikkaopettajalinkkiä ja voi sentään, olikin vaikka mitä upeaa siellä! Valtavan hienoja ja mielenkiintosia töitä.
  Mun on jo pitkään tehny mieli mennä työväenopiston keramiikkakurssille, mutta aina se vaan on jääny. Ekaks kävin ikoninmaalauksessa ja ajattelin etten kaksilla tunneilla jaksa käydä ja nyt on niin epäsäännöllinen työ etten voi oikein mitään säännöllistä enää harrastaa. Mutta kyllä mä vielä joskus... viimeistään sitten eläkkeellä...

  VastaaPoista
 2. Hei Hilja,
  Kaikki tuntunvat pitävän lumesta ja ensilumi on aina ensilumi.
  Anna on huippuopettaja ja työnsä tosi hienoja.
  Esitteli meille eilen kissapaahtoleipätelineensä savesta ja sellaisen haluaisin minäkin - vaikee kuitenkin.Savitöiden kanssa on sillai että ei voi lopettaa kun on aloittanut ja onneksi ei ole tarvinnut, vaikka kursseille paljon hakijoita ja mukaan mahtuminen on joka vuosi minuuteista kiinni.

  VastaaPoista

 
web design company reviews