Hyvän tomaatin tunnistaa myös sellaisesta vanhan hyvän ajan tuoksusta. Sellainen mehukas tomaatin tuoksu joka sopii niin hyvin yhteen basilikan kanssa. Aurinkoista tomaattiviikkoa siis sinulle :)
Hei Hilja, Minusta Espanjan talvitomaatit ovat hyviä, mutta enemmän häiritsee ajatus niiden poimijoiden työolosuhteista - riisto kun kaikissa ilmenemismuodoissaan saa mut ihan hermoks.
Tomaatit rulettaa! Tuoreena, murskana, pyreenä, ketsuppina, aurinkokuivattuna jne jne jne I LOVE TOMATOES!!!
VastaaPoistaHei Flicka,
VastaaPoistaNiin minäkin ja tomattiviikon kunniaksi ostin niitä kilon - alkajaisiksi !
Hyvän tomaatin tunnistaa myös sellaisesta vanhan hyvän ajan tuoksusta. Sellainen mehukas tomaatin tuoksu joka sopii niin hyvin yhteen basilikan kanssa. Aurinkoista tomaattiviikkoa siis sinulle :)
VastaaPoistaMä en syö tomaatteja talvella (paitsi joskus harvoin kirsikkatomaatteja) ja sit ne maistuu keväällä erityisen hyviltä kun on ollu niin pitkään ilman.
VastaaPoistaAi niin, on pitäny jo tämän blogin alusta asti sanoa: tykkään ihan hirveästi tosta sun otsikkokuvasta ja otsikosta!:)
Meillä kilo tomaattia odottelee pääsyä salaattiin. =)
VastaaPoistaHei Flicka,
VastaaPoistaJuu - se tuoksu ja kurkuissa sama.
Hei Hilja,
Minusta Espanjan talvitomaatit ovat hyviä, mutta enemmän häiritsee ajatus niiden poimijoiden työolosuhteista - riisto kun kaikissa ilmenemismuodoissaan saa mut ihan hermoks.
Hei Una,
Minkä kans ?